Días cinco y seis; käytäntöjä, löytöjä ja sairastupailua

Viidennen päivän aamuna suuntasimme aamusta reippaillen kohti la Orotavan kylää. Neljän kilometrin matka taittuu ylämäkeen kävellen noin tunnissa. Orotava on rauhallinen ja oikein mukava, tutustumisen arvoinen lähikohde.




Siellä pääsee tutustumaan myös kunnan ylläpitämään Teide-keskukseen (maksutta) sekä kylän kauniiseen kirkkoon. Tottakai kävimme myös churrokahveilla, niitä kun ei Espanjassa vieraillessaan voi jättää väliin.
Iltapäivällä ohjelmassa oli tapaaminen UF Academyn Orsoloyan kanssa ja vierailuja opiskelijoidemme työharjoittelupaikkoihin.

Harjoittelujaksot ovat kaikilla lähteneet mukavasti käyntiin, vaikka toki pientä kulttuurieroihin tottumista vielä on tehtävänä. Matkailuopiskelijoitamme on vaivannut flunssa, joka lienee tuliaisia Suomesta. Autoimme opiskelijoitamme apteekkiasioinnissa ja Orsoloya välitti paikallisen sairaalan tiedot, jos oireet eivät ala apteekkituotteilla ja levolla hellittämään.



Kävimme beautyopiskelijoiden harjoittelupaikoissa koeajamassa hoitoja. Jokainen paikka on omanlaisensa ja opiskelijat ovat jo parissa päivässä sekä oppineet itse uutta että kertoneet paikallisille toimintatapojen eroista kahden kulttuurimme välillä.
Viimeinen päivä meni  vauhdilla. Hoidimme vielä opiskelijoiden asioita, toimimme käännösapuna vielä apteekissa ja työharjoittelupaikoissa. Kävimme edelleen myös beautyopiskelijoiden harjoittelupaikoissa tutustumassa hoitoihin. Iltapäivällä alkoikin jo matkanteko takaisin Suomeen.  Pohjois-Teneriffa vaikutti kaikin puolin oikein toimivalta työharjoittelujaksokohteelta, tästä on hyvä jatkaa yhteistyötä.
Hannele ja Tanja sanovat gracias y hasta la proxima!

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Días tres y cuatro, jännitysmomentteja, academyn tarjontaan tutustumista ja cucaracha show

Dia uno - Aqui estamos en tus brazos Tenerife